Nummer 2 är här!

Testa glass
Picture of Ludvig Arvidsson

Ludvig Arvidsson

Skribent

Magnum Chill Blueberry Cookie

Betyg: 9, 6, 10, 5, 10, 7, 7, 7

Snittbetyg: 7,5

Kommentar: Känner ni? Sommarvärmen är på ingång. Men vill ni tjuvstarta sommaren lite så äter ni denna blåbärsdröm. Ljuvliga sommarblåbär på insidan, lite tyngre och mörkare choklad. En kombination som funkar hos de flesta i redaktionen.  

Magnum Wonder Golden Toffee

Betyg: 6, 6, 8, 4, 7, 7, 4, 6 

Snitt: 6

Kommentar: En riktig dröm för karamellälskare. Dock var det lite för tung sötma hos de flesta av oss. En söt kakdeg i glassform är nog den bästa sammanfattningen. 

Cornetto Citron 

Betyg: 6, 8, 6, 1, 8, 1, 5, 2

Snitt: 4,5

Kommentar: Cornetto Citron gör comeback efter att den lanserades 1995. En fräsch citronsmak som går hem hos vissa, inte alls hos andra. Vi känner också en speciell eftersmak i denna strut som känns lite konstgjord. Ingen höjdare, tyvärr. 

Ben & Jerry’s Caramel Brownie Party

Betyg: 10, 10, 9, 10, 10, 9, 9 

Snitt: 9,5

Kommentar: Brownie party skapar party i munnen! Ord som perfektion och smaksensation förekommer mellan tuggorna. Oslagbar vinnare av LiTHanian testar!

Magnum Euphoria Pink Lemonade

Betyg: 7, 4, 5, 2, 5, 6, 5, 5

Snitt: 5

Kommentar: Den tredje pinnen från Magnum som vi testar! Om ni tänker tillbaka till lågstadiet. Allt var bra, inga problem med livet och man hade minst ett doftsudd i bänken i klassrummet. Kommer ni ihåg hur det luktade? Så smakar denna glass enligt vissa i redaktionen. Den sämsta pinnglassen av Magnum, denna säsong. 

Twister Cosmixx Berry-licious

Betyg: 5, 7, 4, 3, 4, 2, 3, 4

Snitt: 4

Kommentar: Isglass! Kan man göra isglass av vad som helst som är flytande? Här känns det som ett försök att frysa ner blåbärssoppa. Svalkande? Ja. Tråkig? Ja. Blir man blå på tungan av den? Lite. Men vi hade förväntat oss mer. Testets förlorare och inte så berry-licious som vi hade hoppats.

Rulla till toppen