Nummer 2 är här!

Redaktionens dejtförslag
Att gå på dejt är något som många tycker är kul, men också något som en hel del gärna undviker. En klassisk middag kan vara det som krävs eller varför inte en promenad runt stadens vattenflöden eller parker?
Picture of Ludvig Arvidsson

Ludvig Arvidsson

Skribent

Geocaching: Har ni testat Geocaching? Jätterolig aktivitet där man får utforska nya ställen i sin närhet. Gör det som en dejt, en promenad med ett mål. Så kan man få testa den andras tävlingsinstinkt också!

Matlagningstävling: Utmana varandra i köket genom att ha en matlagningstävling. Välj en ingrediens som måste användas i varje rätt och se vem som lagar den bästa rätten. Ett enkelt sätt för dig att se till att du inte är den enda i ett eventuellt förhållande som kan laga mat!

Gå på stand-up: Gå på stand-up och skratta tillsammans. Att dela skratt är ett perfekt sätt att koppla av och se vad den andra har för humor. Efteråt har garden sänkts något och ni kan diskutera skämten över en middag eller ett glas.

En promenad: En promenad är aldrig fel. Skulle det vara svårt att hitta saker att prata om kan du diskutera vilken fågel som sitter i trädet, vad dåligt krattad den där gräsmattan var eller vilket dåligt färgval det var på det huset. Möjligheterna är oändliga!

Släpp lös kreativiteten! Ha en liten sip-n-paint-kväll med något trevligt vin och Clas Ohlsons finaste akrylfärger. Bonuspoäng om ingen av er har ett endaste artistiskt ben i kroppen. Måla av varandra som en av era franska guzz, eller skicka hem dejten med ett porträtt av dess sötinöta gullesnuffiga ögonsteniga lilla pälsboll att hänga över köksbordet!

Om solen skiner kan du ta med din dejt och spela minigolf! Förhoppningsvis blir det en trevlig stund, i annat fall får du reda på om dejten är en riktig vinnarskalle.

Lägenhetsvisning: Låtsas vara ett par och gå på en lägenhets-/husvisning! Har ni tur så finns det gratis tilltugg och dryck. Vill ni ha extra roligt så hitta på fake-namn och påhittade bakgrundshistorier.

Rulla till toppen