Nummer 2 är här!

Kårmedlemskap hos LinTek: Mer än Rabatter
Ett medlemskap med många förmåner - det handlar inte bara om rabatter men också om en fin gest till den hårt arbetande kåren.
Picture of Kelly Rangpeng

Kelly Rangpeng

Skribent

Linteks uppgift är att få våra röster hörda. Kåren arbetar hårt för att förbättra och förenkla dina studier och ditt studieliv. Genom att bli kårmedlem stödjer du kåraktivas hårda arbete samtidigt som du får fina förmåner. 

Rabatter på kårhusen

Med ett LinTek-medlemskap blir du delägare till kårhusen och får rabatter på alla kårhus i Norrköping och Linköping. Detta innefattar..

  • Kårallen
  • Ryds Herrgård
  • Kårhuset Kollektivet
  • Örat
  • Trappan

LITHanian

LITHanian är LinTeks kårtidning. Den första upplagan delas alltid ut till alla teknologer. Med LinTek-medlemskap får du LITHanian skickat hem till dig 4 gånger per läsår. Varje läsår får du alltså hem 4 fina tidningar lika fina som denna!. Som en teknolog missar du ingen viktig information och är uppdaterad om vad som pågår bakom scenen. Dessutom får du en fin prydnad till kaffebordet, matbordet eller kanske hyllan bland alla kurslitteraturer. 

Psst. Ni vill inte missa vår Alla hjärtans dag special, KLiTHanian.

Kåren håller igång

Det kanske inte låter lika spännande som rabatter vid event och pubar, men utan sina medlemmar försvinner kåren. Kåren är som en plattform där studenter, rättare sagt, kårmedlemmar får sina röster hörda och påverkar utbildningen och studielivet. Kåren hjälper även enskilda studenter som blir utsatt för olika problem på universitetet. Känner du att en lärare har sagt eller gjort något som påverkar dig negativt eller om du blivit orättvisst bedömt då finns kåren där för dig. Kåren är som din bästa vän under studietiden och den dagen som kåren försvinner är en trist dag för alla studenter. Studenternas inflytande på universitetet går förlorad. Det blir inga fler LARM-mässor, Munchen Hoben och SOF. Kan ni tänka er? Men det är ett trist slut som definitivt inte behöver hända. Med ert stöd i form av medlemskap eller/och engagemang fortsätter LinTek sina arbeten och bidrar till en positiv universitetsupplevelse.
Besök lintek.liu.se för mer info om kåren samt andra förmåner som ni kan ta del av. Via sidan kan du även skaffa dig ett medlemskap.

Rulla till toppen