Nummer 2 är här!

Från oss alla, till er alla: ett riktigt stort förlåt
Vi börjar närma oss jul och vi har inte hörts av förrän nu. Vi vet att vi är sena och förlåt för det. Men välkomna hit, eller välkommen tillbaka, om du bara varit borta på sommarlov. Förlåt för att vi inte välkomnat er tidigare, hit till Lintek och till er egen tidning, LiThanian.
Picture of Ludvig Arvidsson

Ludvig Arvidsson

Skribent

Vi är lite sena, vilket vi är medvetna om, men här kommer vi! Som en blixt från klar himmel dimper tidningen ner i ditt postfack eller din brevlåda och vi har chansen att hälsa er alla välkomna till Linköpings Universitet och den tekniska fakulteten. Kanske ett extra stort välkommen till dig som är ny här, antingen på Campus Valla, Norrköping, Lidingö och även Campus US. Har du kanske redan ditt egna lilla smultronställe? Har du flyttat till en ny stad och startat ett nytt kapitel i ditt liv? Spännande och framför allt kul! 

Förlåt för att vi inte varit med på den resa du har tagit sen i augusti. Vi i redaktionen hade så gärna varit en del av den men det gick så fort, känner inte du det också? Det var nyss sommar och nu är vi bara två veckor bort, så är det jul. Men varför inte se framåt, vi har väl alla gått vidare nu va? För en del av er är det ett halvår kvar av första året och för vissa är det bara ett halvår kvar på hela din utbildning! Vi ser fram emot att vara er följeslagare på er resa fram till sommaren. 

Förlåt för att vi inte har varit den stöttningen i vardagen som ni behöver under tenta-p och andra kämpiga stunder. Men vi försöker åtgärda det omedelbums. Hurra, vad bra du är som har klarat dig igenom läsårets första tenta-p!  Oavsett resultat så är vi stolta över dig! Du gjorde det du kunde. Hurra, vad bra du skötte dig i ditt engagemang. Du fokuserade på skolan men gjorde ett bra jobb i din förening också, det är inte dåligt! Vi är stolta över dig! 

Förlåt för att vi säger förlåt så mycket. Men vi har dåligt samvete över att ha missat de första stegen, dina första ord och din första köpta kaffe. Men vi tror på dig, du har varit självständig under det första året och klarat dig finfint utan oss. Men vi tror att det kan bli så mycket bättre så därför har vi tänkt att hänga med under första halvan av 2024 och vara din lian i studentdjungeln. En lian som du kan hålla hårt i när det blåser som hårdast. En lian att klättra upp i när du känner att inlämningsuppgifterna är nära att klamra sig fast vid dina hälar. En LithaLian skulle man kunna säga. 

Med de orden säger vi ännu en gång förlåt (förlåt för det) och hoppas att ni har överseende med vår försening. Vi är glada över att vara här och är glada över att ni verkar har klarat er bra utan oss. Vi hoppas att vi ses snart igen, men då i lite ljusare tider och varmare vindar. Kanske du också då har hittat något nytt smultronställe att gå till, vem vet?

Rulla till toppen