Nummer 1 är här!

Chefredaktören har ordet

Emelia Jonsson

Chefredaktrör
Äntligen är vi här! Efter många om och men är LiTHanian tillbaka efter sommaren (och hösten). Det blev ett lite längre uppehåll än planerat, men den som väntar på något gott…
Emelia Jonsson

Emelia Jonsson

Chefredaktrör

Nu ska vi dock blicka framåt! Om bara några korta veckor är det jul, min absoluta favorithögtid. För mig är julen starkt förknippad med familj, tända ljus och långa dagar iklädd pyjamas. Jag ser fram emot att sitta framför brasan med en varm choklad i handen och min lilla hund som har kurat ihop sig i mitt knä, jag ser fram emot att spela sällskapsspel och att få vara en dålig förlorare, men framförallt ser jag fram emot att få ta det lite lugnt och få släppa plugget en stund. Denna ledighet är en efterlängtad paus och jag tror att de flesta av er håller med mig om det. Förhoppningsvis får vi ett långt jullov, eller i alla fall så långt som det kan bli när man är student. 

Året 2023 har känts som en lång resa, fylld med utmaningar och prestationer. LiTHanians öde hängde på en skör tråd och det var länge inte självklart att det skulle bli någon redaktion eller tidning över huvud taget. Efter långt letande är dock redaktionen äntligen samlad och vi är alla otroligt taggade på att förse LinTeks medlemmar med underhållning i detta och kommande nummer! 

Tack kära läsare för att ni tålmodigt väntade på oss och nu välkomnar oss tillbaka till era brevlådor. Gör er redo för fyra fantastiska nummer fyllda med allt mellan himmel och jord, eller ska jag kanske säga mellan LiUs alla campus? 

God jul, gott nytt år och tack för mig!

Emelia Jonsson

Chefredaktör för LiTHanian 23/24

Rulla till toppen