Nummer 1 är här!

Chefred har ordet

Emelia Jonsson

Chefredaktör
Nytt år, nya möjligheter! Som så många andra blir jag alltid full av energi och förväntan när det nya året äntligen är här. Jag är alltid fast inställd på att detta är året då jag blir en bättre människa. Jag ska träna mer, äta nyttigare, få högsta betyg i skolan och jag ska skaffa fler nya vänner än någonsin. Det håller i ungefär en vecka. Samma visa varje år. 
Emelia Jonsson

Emelia Jonsson

Chefredaktör

2024 ska bli annorlunda. I år vill jag fokusera på all kärlek som jag ger och får från personer i mitt liv. Kärleken som jag har till mina fantastiska vänner, till den underbara redaktionen, min fina familj och min älskade sambo. 

Passande nog är det just kärlek som det här numret kommer att handla om. Varje år i februari byter LiTHanian namn till KLiTHanian och vi skriver om sex och kärlek i alla dess former. Numret som du håller i handen är fullspäckat med rolig, intressant och berörande läsning. 

I årets nummer av KLiTHanian får du läsa om kommunikation i relationer, hur det är att vara kär i en klasskompis och om när samtycke saknas. Redaktionen har dessutom fixat fram recept som imponerar på dejten och tagit reda på vad RedLocker och Angel Shot är för något. Vad du än gör – missa inte sidan med kontaktannonser som studenter har skickat in! Det kanske är där du möter din nästa kärlek…?

Jag önskar er alla trevlig läsning och ett riktigt kärleksfullt 2024!

Emelia Jonsson

Chefredaktör för LiTHanian 23/24

Rulla till toppen