Nummer 2 är här!

Chefred har ordet #2

Emelia Jonsson

Chefredaktör
Picture of Emelia Jonsson

Emelia Jonsson

Chefredaktör

Då var det till slut dags, läsårets sista nummer och mitt sista ord. Tänk att ett år kan gå så fort och tänk att man har den känslan varje år. Men som vi alla vet så går tiden fort när man har roligt. Och oj vad vi har haft det roligt! 

Vad skriver man i sitt sista ord då? Min sista chans att nå ut till alla er underbara studenter på TekFak. Jag vill såklart tacka den otroliga redaktionen som har sett till att det har blivit en tidning i år. Det har varit fantastiskt att få leda er i arbetet med tidningen! 

Även min studietid börjar lida mot sitt slut och jag vill därför tacka LiU:s unika och underbara studentliv! Jag tar med mig mängder av minnen som jag kommer att behålla resten av livet. Tack till alla sena kvällar på diverse kravaller, tack till alla tidiga mornar i instängda klassrum och tack till Baljans kaffe. Jag kommer aldrig att glömma er. 

Nu är det dock dags för oss att blicka framåt! Vi har nämligen hela sommaren framför oss, låt oss göra den till den bästa hittills! Kanske hittar du lite tips i tidningen som du håller i? Den är nämligen fullproppad med allt från glasstest till tips på sommaraktiviteter! Mittuppslaget är extra speciellt i just detta nummer och består av läsarnas hälsningar och meddelanden, kanske har just du fått en hälsning från en kompis?

Jag önskar er alla en fantastisk sommar! 

P.S. Om du vill skriva nästa Chefredaktören har ordet så går det nu att söka Chefredaktör 24/25!

Emelia Jonsson

Chefredaktör för LiTHanian 23/24

Rulla till toppen