Nummer 1 är här!

Ditt horoskop för 2023!

Tintin Johansson Mäcs

Skribent
Det vankas ett nytt år och vi vet väl alla vad det innebär? Ett nytt horoskop som förutspår dina kommande månader! För man kan ju inte ta sig an det nya året helt oförberedd, eller hur? Fortsätt läsa för att ta reda på vad just du ska tänka lite extra på, och vad du ska akta dig för…
Tintin Johansson Mäcs

Tintin Johansson Mäcs

Skribent

Väduren, 20 mars – 19 april:

Det här är året då ditt självförtroende kommer lysa! Sätt upp nya och tydliga mål, för det här året kommer du vara väldigt framgångsrik i det du gör. Det kommer gå bra för dig med studierna, så kämpa på! Ditt starka självförtroende kan dock göra så att du lätt hamnar i bråk och det vill du försöka undvika. Var försiktig när du gör grupparbeten! Men passa däremot på att utnyttja ditt självförtroende om du är ute efter en ny kärlek, man kan ju inte älska någon om man inte älskar sig själv, eller hur?

Oxen, 20 april – 20 maj:

Försök ta det lite lugnt nästa år, för dina starkaste egenskaper kommer vara uthållighet och ambition. Du kommer ha ett stort driv framåt med många höga krav, så glöm inte bort att ta hand om dig själv också! Gör det till en vana att berömma dig själv varje dag. Lägg också lite extra tid på din partner om du har någon, har du inte det så ska du se att det snart blir ändring på det! Den som har väntat på något gott har väntat klart nu, ta första steget och kör! Det kan inte bli sämre än att det blir en katastrof… Skämt åsido, det kommer gå bra!

Tvillingarna, 21 maj – 20 juni:

Det går rykten om att det här är året då ditt sexliv kommer nå helt nya nivåer. Du kommer vara oemotståndlig, så ta chansen att hitta den rätte. 2023 kommer även vara fullt av energi!  Dina nya energinivåer borde du utnyttja för att utveckla dig själv, både fysiskt och psykiskt. Försök hitta en ny hobby eller lägg lite extra krut på studierna. En fågel viskade i mitt öra att du kan prova att stretcha lite extra, vem vet när det kan behövas? Akta dig för sträckningar dock, för det gör ont. 

Kräftan, 21 juni – 21 juli:

Det här är tyvärr inte året då du kommer gå på flest fulvinsrundor, utan 2023 blir ett relativt lugnt år. Passa på att umgås med dina nära och kära och sätt upp en lista på dina prioriteringar. Även om det kanske inte blir så många gånger nästa år, så tänk ändå på att när du väl är ute och röjer så go wild! Röj lite mer än du brukar, det kommer bli dunderkul! Risken finns dock att du kommer råka ut för förkylningar ofta, så se till att äta mycket vitaminer och mineraler så att du inte går miste om något roligt! 

Lejonet, 22 juli – 22 augusti:

Kör bara kör! Eller KBK som man också säger. Sitt inte och vänta på att livet ska komma till dig, för det gör det inte. Ge dig ut och leta efter nya äventyr! Ta lite ledigt och gör det där du alltid har velat göra. Åk ut och res, gå en spännande kurs eller varför inte starta ett eget projekt? Är det något du inte har vågat berätta för någon så är det också dags nästa år, men tänk på att inte gå för fort fram! Året är ändå 365 dagar långt, så ta din tid att komma på en riktigt bra formulering först. 

Jungfrun, 23 augusti – 22 september:

Din starka egenskap kommer nästa år att vara minnesförmågan, så varför inte satsa lite extra på de där riktigt svåra (eller tråkiga) kurserna? Det här kan vara året då du äntligen lämnar alla omtentor bakom dig! Har du inga omtentor så kan du vara glad för det, då kanske du istället ska testa att engagera dig i något utskott? Eller så glömmer du allt som har med skolan att göra och ställer upp i en minnesteknikstävling istället, bara för att du kan. (Stjärnorna är dock inte så säkra på att det är den bästa idén.) 

Vågen, 23 september – 22 oktober:

Du får hålla hårt i pengarna nästa år, för det kan bli knapert! Tänk efter om du verkligen behöver gå på alla kravaller eller om det kanske räcker med några stycken? Men se då till att varje kravall eller utekväll är bättre än den förra, det måste vara värt det! Är det alldeles för tufft med ekonomin kanske du ska fundera på att skaffa ett extrajobb? Tänk då bara på att hinna med studierna också! (Annars finns det ju de som låter sin partner betala allt åt dem, så ta ett litet snack med din sambo om du har någon och se vad som händer…)

Skorpionen, 23 oktober – 21 november:

Oj, oj, oj! Här har vi någon som kommer vara med om något riktigt stort! Vad kan det vara? Det kan jag tyvärr inte avläsa från stjärnorna, utan det är något som tiden får utvisa… Passa under tiden du väntar på att dricka och äta gott, det är bra för både kropp och själ. Unna dig lite lyx i vardagen eller testa lite olika matkulturer! Kanske hittar du en ny favorit? Tänk bara på att inte få i dig något du är allergisk mot, det är inte alltid så roligt. 2023 kommer för övrigt att bjuda på många sköna lediga dagar, så passa på och njut!

Skytten, 22 november – 21 december:

Vem är det som betyder mest för dig? Ge denna person lite extra uppmärksamhet nästa år, så ska du se att du kommer bli rikligt belönad! Exakt hur är svårt att säga, men något bra kommer garanterat att hända. Samtidigt ska du undvika att hamna i konflikter, för har du otur så kan 2023 vara året då du inte alltid får som du vill. Men frukta icke! Alla stöter på motgångar ibland och det är inte värre än att du får försöka igen (eller försöka glömma bort det helt enkelt, och det vet vi nog alla hur man gör, eller hur?)

Stenbocken, 22 december – 20 januari:

Alla tentor kommer gå sååå bra nästa år, så satsa på att lära dig något helt nytt! Gör en egen podd med dina kompisar, starta en TikTok där du visar dina dansskills eller lär dig spela ett instrument (OBS, kanske inte trummor eller trumpet om du bor i korridor eller har tjuriga grannar). Den här chansen får du bara året 2023, så missa den för guds skull inte! På kärleksfronten kommer det också gå bra, så det är bara att fylla alla lediga tider i schemat med dejtkvällar. Kör en egen Bachelorette/Bachelor, fast mer privat. 

Vattumannen, 21 januari – 18 februari:

Tro lite extra på dig själv nästa år, det kommer göra susen! Alla dina problem kommer vara som bortblåsta när 2023 närmar sig sitt slut, bara du fortsätter kämpa på och fortsätter älska dig själv. Ibland kanske det känns lite tuffare, men ge inte upp! You can do it! Som hjälp på traven är det rekommenderat att du dansar extra mycket, oavsett om det finns musik eller inte. Kan du inte dansa? Inga problem, för alla kan dansa! Vill du inte dansa? Nehe, gör inte det då, men då får du göra något annat istället. Typ steppa. 

Fiskarna, 19 februari – 19 mars:

Ta chansen och laga trasiga relationer nästa år, om du har några. Är alla dina relationer i toppskick så ta och laga något annat! Till exempel din gamla rostiga cykel som har haft punktering i ett år, det är faktiskt dags att fixa den nu. Annars kommer det dröja vem vet hur många år till. Dessutom (det spelar ingen roll om du har 50 stycken redan), borde du också köpa dig en växt! Spice it up lite med en cool växt som inte är ett palettblad eller en minikaktus. Dina kompisar kommer bli  väldigt avundsjuka, men berätta inte var du köpte den!

Rulla till toppen